top of page

Plasmag Plastik Film yeni Brückner hattını (PetG Shrink Sleeve Film Hattı) başarıyla başlatıyor


PetG Shrink Sleeve Film Production Line

Etimag (İstanbul, Türkiye), A sınıfı sleeve çözümlerinde uzmanlaşmış, lider global bir üreticidir: güvenlik bantları, sleeve ve önceden şekillendirilmiş manşonlar, OPP etiketleri, kendinden yapışkanlı etiketler ve çok daha fazlası.

Şirket kurucusu Mehmet H. Okur'un ilk günlerinden beri PET Shrink filmi sürekli yüksek kalitede ve ithalattan bağımsız olarak üretmeyi kafasına koymuştu. Bu nedenle Plasmag Plastik Film Ambalaj Sanayi kuruluşu kuruldu ve bu yaz, Brückner Maschinenbau'nun 20 ila 80 µm arası tek eksenli yönlendirilmiş PetG shrink sleeve filmler üretmeye hazır 4,2 m genişliğinde, 3 katmanlı hat içi PET-G hattının devreye alındı ve devreye alınmasıyla arzu edilen geriye dönük entegrasyon tam anlamıyla gerçeğe dönüştü.

Mehmet H. Okur şunları söylüyor: “Ailemizde bu yatırımla ilgili gerçekten çok derin tartışmalar yaşadık. Ama artık hepimiz son teknolojiye sahip ve özellikle de ürettiği yüksek kaliteli filmlerden tamamen memnunuz. Müşterilerimiz de çok heyecanlı çünkü etiketlerimizin ve sleeve kalitesini bir kez daha artırabildik. Bu nedenle Brückner ile birlikte devam edecek başka bir projeyi zaten düşünüyoruz."

Brückner Maschinenbau Kıdemli Satış Müdürü Murat Derin şunları ekliyor: "Her iki devreye alma ekibinin tam bağlılığı ve iyi işbirliği sayesinde, yeni gelen biri için tipik olan zorlukların üstesinden çok iyi bir şekilde gelmeyi başardık. Sonunda hat sorunsuz bir şekilde yayına girdi; güzel bir ortak başarı.”

Global pazardaki ilk Türk PetG Shrink Sleeve Film markası...


PetG Shirnk Sleeve Film Production for Brückner Machinery



Bizim ile iletişime geçin

Güncel haberler

Mail bültenimize abone olun

Teşekkürler

bottom of page